Hry zadarmo, nebo se slevou: letní slevy na PlayStationu a simulátor sekání trávy zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Summer Sale

Sice o něco později než u konkurence, ale už i v obchodě PlayStationu odstartovala letní slevová akce. Zase jednou tady máme slušné slevy na hry z různých žánrů od větších i menších vývojářských týmů. Nás na první pohled zaujala speciální edice Devil May Cry 5 (346 Kč). Capcomu se v posledních letech povedlo všechno, na co sáhnul, a poslední díl této brutální akce není výjimkou.

Devil May Cry 5 Special Edition Screen 30.jpg

Jakmile je v takové akci i česká hra, tak ji zkrátka nemůžeme vynechat. Mafia: Definitive Edition (350 Kč) sice není dokonalá, ale je to povedený remake jedné z nejlepší českých her v historii. Zejména kvůli grafickému zpracování se město Lost Heaven vyplatí navštívit i po letech. Změny příběhu ale moc neprospěly, a proto se stále rádi vracíme i k originálu.

Aby to nebylo všechno jen o akci a přestřelkách, tak si dáme jednu klidnější záležitost. Stanley Parable: Ultra Deluxe (463 Kč) vypráví příběh obyčejného zaměstnance korporátu. Jednoho dne ale Stanley v kancelářích zůstane sám. Půjdete hledat odpovědi tam, kam vás navádí vypravěč, nebo se vzbouříte jeho pokynům a pokusíte se objevit všechna tajemství?

Batmanova arkhamská série stále patří mezi ty nejlepší herní adaptace superhrdinských komiksů. Trojici jeho nejlepších dílů najdete v Batman: Arkham Collection (480 Kč), kde chybí pouze Arkham Origins z počátků netopýřího muže. První dva díly se navíc dočkaly pár grafických vylepšení a nechybí ani závěr s Arkham Knightem, což je záporák přímo vytvořený pro potřeby hry.

Váš názor Další článek: Diablo Immortal je možná mikrotransakční peklo. Vydělalo už ale přes 100 milionů dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,