Hry zadarmo nebo se slevou: lunární nový rok a Assassin's Creed zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Ubisoft Connect – Assassin's Creed Chronicles – China zdarma

Oslavy nového lunárního roku jsou hlavně v Asii v plném proudu a k té příležitosti Ubisoft pro hráče připravil menší překvapení. Je jím jeden z dílů minisérie Assassin’s Creed Chronicles, ve kterém se podíváme na příběh Shao Jun, asasínky, kterou trénoval sám Ezio.

image.png

Na rozdíl od velkých dílů Assassin’s Creed patří Chronicles do zcela jiného žánru. Jsou to plošinovky, ve kterých se nemůžete pouštět do velkých akcí, protože souboje jsou velmi náročné. Ideální je tedy nenechat se ani jednou odhalit a všechny cíle odstranit pěkně potichu.

Stejně jako v začátcích série se i ve zdejším příběhu řeší spor asasínů a templářů, ve kterém hrají nemalou roli doposud neodhalené úlomky ráje. Pro aktivaci hry stačí jednoduše zamířit na Ubisoft Connect a vyzvednout ji. Pokud by vás China hodně zaujala, tak nyní můžete mít i zbylé dva díly Chronicles se slevou. Každý z nich vás vyjde na 3€.

To každopádně není jediná sleva, kterou na Ubisoft Connect momentálně najdete. Nový lunární rok si totiž podle Ubisoftu zaslouží obšírnější oslavy, a tak jsou zlevněné i ostatní tituly včetně novinek jako je Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion nebo Immortals: Fenyx Rising.

Diskuze (1) Další článek: Next-gen rubačka Black Myth: Wukong ukazuje své krásy v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,