Hry zadarmo nebo se slevou: nová Humble Choice a The Textorcist zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice – Yakuza Kiwami 2, Darksiders III a další

Ani v listopadu nechybí nová nabídka předplatného Humble Choice. Vypadá to, že si pro hráče s blížícím se koncem roku Humble připravil čím dál větší pecky. Navíc i tentokrát platí, že ať už máte jakýkoliv druh předplatného, dostanete všech dvanáct titulů z aktuální nabídky.

054308c5-1c3b-4e66-8e66-22be0000d60a

Hlavními lákadly jsou Yakuza Kiwami 2 a Darksiders III. Do tohoto dílů Yakuzy byste se měli pustit v případě, že jste si prošli prvním Kiwami. Příběh je tady přeci jen velmi důležitý a přímo navazuje na předchozí díl. Je tedy možné, že se v něm budete trochu ztrácet, pokud to bude vaše první Yakuza. To u Darksiders nehrozí. Události třetího dílu se odehrávají ve stejné době, jako výprava Smrti z Darksiders II. Tentokrát se chopíte role Fury, další členky jezdců apokalypsy, která s nepřáteli bojuje svým dlouhým bičem. Oproti předchozím dílům se liší upraveným soubojovým systémem. Jinak je to RPG ve velmi podobném stylu.

Za zmínku jistě stojí i delux edice strategie Imperator: Rome. Paradox s ním měl docela velké ambice, ale nakonec nedopadl tak dobře, jako jejich ostatní výtvory tohoto žánru. Hlavní slabinou Imperatora je nedostatek variablity a obsahu, ale pokud zrovna nemáte ve svém seznamu strategií nic lepšího, tak na pár hodin jistě dobře poslouží.

Aby toho nebylo málo, tak s předplatným dostanete také TORII, což je hra, na jejíž vydání se Humble Bundle přímo podílí. Kompletní listopadovou nabídku najdete jako vždy na Humble Blogu.

Váš názor Další článek: Lidé nahrávají videa doutnajících Xbox Series X, jde jen o riskantní vtip

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,