Hry zadarmo nebo se slevou: novoroční akce a Crying Suns zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice: Warhammer Chaosbane, Pathologic 2 a další

S novým rokem přišla nová nabídka v předplatném Humble Choice. Zatímco většinou tady máme dvě hry, kvůli kterým se o něm vyplatí zauvažovat, je to tentokrát o poznání lepší. Začít můžeme třeba diablovkou Warhammer: Chaosbane. Oproti velkým RPG z tohoto žánru sice není tak komplexní, ale akce má dost na to, aby vás zabavil na několik hodin.

5278f97f-8080-47dd-82f4-b8701ba1d3ee

Vedle toho tady máme hororovku Pathologic 2, ve které se budete snažit zachránit malé městečko. Situace ale rozhodně není příznivá. Společnost je na pokraji rozpadu. Když máte možnost volby, neznamená to, že jedna je dobrá a druhá špatná. Většinou to vypadá tak, že se jen snažíte vybrat to menší zlo.

Na pořádnou hru z univerza Vampire: The Masquerade už čekáme dlouhou dobu. V posledních letech nás alespoň studio Draw Distance zásobuje svými vizuálními romány. Shadows of New York je nejnovějším z nich a vypráví samostatný příběh, takže se do něj můžete pustit i bez znalostí předchozího dílu.

Ancestors měli být dalším velkým hitem vývojáře jménem Patrice Désilets, který stál u zrodu série Assassin’s Creed. Bohužel to tak úplně nedopadlo, ale lepší zpracování evoluce lidstva, než je právě v Ancestors v žádné jiné hře nenajdete. Kromě toho všeho tento měsíc opět platí nabídka, že předplatitelé dostanou všech 12 nabízených titulů. Kompletní přehled najdete zde.

Váš názor Další článek: Twitch odstranil populární emotikon, podporoval totiž násilí v Kapitolu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,