Hry zadarmo, nebo se slevou: novoroční akce a Gods Will Fall zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Nintendo eShop – New Year Sale

Slevami jsme se loučili s loňským rokem a jak jinak bychom měli oslavit příchod toho nového jinak než s dalšími akcemi? Na Switchi opět najdete pěkných pár lákavých nabídek. Mezi ty největší slevy se dostala remasterovaná verze Red Faction Guerilla (50 Kč). Podobně jako Saints Row z předchozí akce ho můžete mít za pár korun. Dle recenzí je to jeden z povedenějších portů starší hry.

beca42e2-3934-4e14-b30e-8c102e4d0133

Když je řeč o povedených portech, tak mezi ty vůbec nejlepší patří oba díly ze série Ori. Blind Forest (275 Kč) i Will of the Wisps (375 Kč) jsou výborné metroidvanie s pohádkovou grafikou, které na Switchi běží naprosto bez problému. Na první pohled může vypadat jako obyčejná skákačka, ale Ori dokáže v některých částech pěkně potrápit.

Pokud máte rádi pomalejší taktické záležitosti, určitě se podívejte na Darkest Dungeon (240 Kč). Se členy vaší party se vydáváte do podzemí plného nebezpečí. Během bojů musíte brát v potaz nejen fyzické, ale i psychické zdraví vašich bojovníků.

Další záležitostí, ve které vás čekají taktické boje, je Slay the Spire (276 Kč). Tady se kombinují prvky roguelike žánru spolu se skládáním balíčku karet. Každý průchod se liší nepřáteli, na které narazíte, a karet je tady dost na to, abyste svůj balíček mohli vždy obměnit podle potřeby.

Váš názor Další článek: Podívejte se na prodlouženou scénu z letadla ve filmu Uncharted

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,