Hry zadarmo nebo se slevou: oslavy léta a akce na multiplayerovky

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Conan Exiles a Hue zdarma

Jak vidíte v nadpisu, tak jsme tady tento týden měli mít rovnou dvě hry v čele s multiplayerovým survivalem Conan Exiles od Funcomu. Nakonec sice na Epic Store dorazí, ale budete si za něj muset zaplatit. Během včerejška totiž z nabídky her zdarma zmizel a následně Epic Store na Twitteru oznámil, že se jejich tým na poslední chvíli rozhodl jinak.

980ec7c1-7530-4ab4-b1cf-8b92fed8edaa

Musíme si tedy tentokrát vystačit jen s menší hříčkou Hue. V té budete řešit nejrůznější hádanky pomocí změn barvy pozadí zdejšího světa. Putujete šedým nebezpečným světem a postupně se dostáváte k novým barevným fragmentům. Cílem vaší cesty je nalezení ztracené matky hlavního hrdiny.

Epic Store má stále jeden rest. Před čtrnácti dny mělo být zdarma také The Escapists 2, ale kvůli problémům rozdávání odložili. Včera taktéž na Twitteru uvedli, že by se mělo zařadit mezi hry zdarma, které budou dostupné příští týden.

Diskuze (2) Další článek: Nová aktualizace do CoD: Warzone přináší hru 200 hráčů a další novinky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,