Hry zadarmo, nebo se slevou: oslavy lunárního nového roku a Yooka-Laylee zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Lunar New Year Sale a Yooka-Laylee and the Impossible Lair zdarma

Pokud poctivě vyzobáváte každou hru, kterou Epic rozdával zdarma, tak vás tento týden žádná novinka nečeká. Plošinovková 2,5D variace Yooka-Laylee totiž už jednou v rozdávačce byla. Ti z vás, kteří to minule nestihli, mají další příležitost uzmout si tuto výbornou záležitost, která dopadla výrazně lépe než úvodní díl této značky.

Kena_ Bridge of Spirits_20210923213459.jpg

Kromě toho na Epicu probíhají také oslavy nového lunárního roku. K té příležitosti nemůže chybět velká slevová akce, ve které mimo jiné najdete i hry, které jsou zatím exkluzivně na Epicu. Mezi ně patří například výborná akční adventura Kena: Bridge of Spirits (658 Kč), ve které se stanete průvodci duchů, kteří se nemohou bez pomoci dostat na onen svět.

Svojí troškou do slev přispěla i Bethesda hned s několika hrami. I když byl návrat Prey (336 Kč) něčím jiným, než se pro druhý díl značky původně plánovalo, tak tato sci-fi akce dopadla velmi dobře. Stejně tak kladné ohlasy sklízel i návrat Wolfensteina. V díle The New Order (315 Kč) se opět postavíme nacistům, kterým se v této realitě podařilo zvrátit průběh války.

Váš názor Další článek: Ghostwire: Tokyo vyjde na konci března. Dnes uvidíme další ukázku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,