Hry zadarmo, nebo se slevou: oslavy QuakeConu 2022 a Doom 64 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Doom 64 a Rumbleverse Boom Boxer Pack zdarma

Letní sucho panuje i v obchodě Epicu. Původně jsme tento týden měli dostat jen balíček do nové free-to-play mlátičky Rumbleverse, ale jako překvapení si Epic přichystal rozdávačku Doom 64. Původně tato verze vyšla na Nintendo 64 a od svých předchůdců se liší na první pohled kvůli úpravám původního enginu. Dlouhou dobu jste se k němu neměli šanci dostat na jiné platformě, ale před dvěma lety kromě PC dorazil i na zbytek velkých platforem. 

image.png

Minulý měsíc vyšel nový battle royale Rumbleverse, u kterého Epic figuruje jako vydavatel. Aby nyní nalákali nové hráče, rozdávají balík s doplňky do hry. Boom Boxer Contenct Pack obsahuje exkluzivní set, pozadí spolu s rámečkem a dvouhodinový boost na získávání slávy, která v Rumbleverse slouží pro zvyšování levelu. Během letních měsíců je tedy nabídka podstatně slabší, ale očekáváme, že podobně jako v minulých letech nás čeká hned několik pořádných předvánočních dárečků, takže při celkovém srovnání to nebude žádná tragédie.

Váš názor Další článek: Dead Island 2 by mohl konečně vyjít v únoru příštího roku. Datum a detaily o hře unikly Amazonu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,