Hry zadarmo, nebo se slevou: oslavy výročí třetího Zaklínače a Borderlands 3 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Witcher Anniversary Sale

Už je to 7 let od vydání třetího Zaklínače, který pro mnohé hráče stále sedí na pomyslném trůnu žánru RPG. O po takové době má stále co nabídnout, a to platí i pro oba předchozí díly. U prvního Zaklínače nechybí ani legendární český dabing. V rámci oslav si pro nás CD Projekt připravil akci zahrnující celou ságu.

31927251884_06a03aa9ea_k.jpg

Doslova za pár stovek tak můžete mít kompletní trilogii jedné z nejlepších RPG sérií herní historie. V případě Divokého honu nemůžeme jinak, než doporučit Game of the Year edici (10,9$). Bez rozšíření Srdce z kamene a O víně a krvi byste se ochudili o obrovské množství obsahu a ve druhém zmíněném navíc najdete závěr Geraltovy výpravy.

Za dobu svojí existence do série Zaklínače přibylo i pár vedlejších titulů. Thronebreaker: The Witcher Tales (6,6$) měl původně být singleplayerovou částí karetního Gwentu, ale rozrostl se natolik, že z něj vývojáři udělali samostatný titul. V něm hlavní roli sehrála Meve, královna Lirie a Rivie.

Kromě slev na GOGu najdete také balíček drobností jako jsou tapety, arty z gwentových kartiček nebo videa z koncertů. To všechno je k dispozici zdarma

Diskuze (4) Další článek: PS5 remake thrilleru The Last of Us by mohl vyjít ještě letos

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,