Hry zadarmo nebo se slevou: oslavy zlatého týdne a balíček Lego her

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Lego Built to Bundle

Lego hry jsou perfektní záležitostí v případě, že hledáte něco pro hraní v kooperaci. I pro sólo hraní ale nejsou vůbec špatné, obzvlášť když si chcete zkrátka jen oddychnout u něčeho nenáročného. V balíku na Humble Bundle kostičkovaných her najdete hned několik za velmi příjemnou cenu.

PREVIEW_SCREENSHOT1_536623.jpg

Začátek není zase až tak lákavý. Za 1€ dostanete pouze Lego Ninjago: Movie Video Game. Větší jména přicházejí až ve druhé části balíčku, která vás bude stát 7,9€. Jako první tady máme Lego World, ve kterém máte mnohem volnější ruce než v kterékoliv jiné Lego hře. Pohybujete se v otevřeném světě, kde na vás čeká hromada věcí k objevování.

Zbylé tituly z této části balíku jsou všechny o superhrdinech. Lego Marvel Super Heroes 2 doplňují ještě Lego Marvel’s Avengers. Aby to ale nebylo všechno jen o Marvelu, tak dostanete také ještě Lego Batman 2: DC Super Heroes.

Za poslední část zaplatíte jen pár korun navíc (8,4€) a dostanete další dvě superhrdinské záležitosti. Není vlastně úplně na místě mluvit o hrdinech. Jednou z her je totiž Lego DC Super-Villain, kde si pro sebe všechnu pozornost uzmou záporáci DC světa v čele s Jokerem. Hrdinové se pak dočkají velkého návratu v Lego Batman 3: Beyond Gotham.

Diskuze (4) Další článek: Microsoft nechá vývojářům PC her více peněz a chystá velké novinky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,