Hry zadarmo nebo se slevou: podzimní akce a Ghost Recon zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – PC Building Simulator zdarma

Epic vás tento týden chce naučit, jak si složit vlastní počítač. V PC Building Simulatoru na rozdíl od reality není nedostatek grafických karet a dalších komponentů, takže nebude problém dát dohromady pořádnou herní mašinu. Tedy pokud se vám všechny její součásti podaří správně poskládat.

61e3c31c-fa5a-4046-bf32-5d168ed7d1a8

PC Building Simulator se chlubí tím, že komponenty, ze kterých PC ve hře stavíte, jsou oficiálně licencované od největších výrobců. Mezi nimi jsou značky jako AMD, Asus, Nvidia a desítky dalších. Můžete tak získat dobrou představu o tom, jak stavba PC vůbec probíhá, pokud jste to zatím ještě nikdy nedělali.

Není to ale jen o samotném skládání. V módu kariery dostanete do rukou vlastní byznys a zkrátka musíte pomáhat zákazníkům s jejich problémy. Není tedy potřeba jen všechno správně zapojit, ale také zjistit, kde se skrývá problém.

Diskuze (1) Další článek: EA tvrdí, že může ukončit spolupráci s organizací FIFA a přejmenovat herní sérii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,