Hry zadarmo nebo se slevou: podzimní slevy na Steamu a Black Friday

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – MudRunner zdarma

Simulátorů je nepřeberné množství. Téměř cokoliv vás napadne má i svoji herní variantu. MadRunner je ale mnohem tradičnější titul, než bizarnosti typu simulátor kamene či Goat Simulator. Radost z aktuální hry zdarma na Epicu budou mít především milovníci těžké techniky. S různými stroji se budete brodit v bahně a močálech.

image.png

Tvůrci ze Saber Interactive si v MadRunnerovi zakládají hlavně na věrné simulaci fyziky a povrchů. Kola vašich vozidel se zabořují od bahna, na cestách po vás zůstávají vyjeté koleje a na každém povrchu je cítit, že se od ostatních něčím liší. Není to ale jen o prostém ježdění krajinou. Čeká vás hromada úkolů jako třeba dopravit náklad na určité místo. Pak už ale přicházejí složitější záležitosti. Vytáhnout vozidlo zapadlé v močále není žádná sranda.

Pokud by to pro vás bylo málo špinavé práce, můžete se podívat ještě na nástupce této hry jménem SnowRunner od stejného studia. Jak již název napovídá, kromě bahna a vody se tentokrát budete muset vypořádat i se sněhovými závějemi a ledovkou. S tím samozřejmě přicházejí nové výzvy, oblasti a také nové přírůstky do vozového parku.

Diskuze (1) Další článek: Online režim do Watch Dogs: Legion se odkládá na začátek příštího roku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,