Hry zadarmo, nebo se slevou: polské akce a samurajská strategie Shadow Tactics zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Made in Poland Sale

U našich polských sousedů vznikla spousta velkých i malých her. V aktuální akci na GOGu najdeme spíše středně velké tituly. Můžete se pustit třeba do jednoho z posledních dílů ze série Sniper: Ghost Warrior. Contracts (7,35$) jsou oproti svým předchůdcům, kteří se snažili odstřelování zakomponovat do otevřeného světa, spíše komornější záležitostí a vracejí se ke klasickému rozdělení na mise. 

b8b2e90f-7a3a-47bc-b4b1-24a2bbe4c2a5

Pokud vám není cizí svět World of Darkness, tak jistě víte, že kromě upírů z Vampire The Masquerade v něm mají zastoupení i vlkodlaci. Ti se před pár lety dočkali adaptace Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest (3,7$). Nepatří sice mezi nejkvalitnější akce z pohledu třetí osoby, ale má svoje kouzlo. Víc, než průměrnou mlátičku byste od něj ale očekávat neměli.

Pokud netrpělivě vyhlížíte pokračování Stalkera, můžete do nebezpečné zóny zatím zamířit v survival hororu Chernobylite (17,6$). V něm se v roli fyzika a bývalého zaměstnance černobylské elektrárny Igora vydáte na své staré pracoviště, abyste prověřili záhadné zmizení jeho snoubenky. Zdrojů je málo a lidem, na které během své cesty narazíte, se nedá věřit. Je tedy na vás, jak se s každou situací popasujete.

Z novějších přírůstků tady máme skákačku Kao the Kangaroo (20,6$). Příběhy tohoto klokana si můžete pamatovat ze zlatého věku 3D plošinovek, kdy se spolu s dalšími sériemi snažil dosáhnout podobného úspěchu jako Crash Bandicoot. Po dlouhé době se letos vrátil v příjemném pokračování.

Váš názor Další článek: Budoucností fotbalových her je podle organizace FIFA blockchain a metaverse. Oznámila čtyři spolupráce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,