Hry zadarmo, nebo se slevou: Přes 70 her za pár stovek, balík logických her a strategie Rise of Industry zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Plaion Sale

Vydavatelství Plaion si můžete pamatovat také jako Koch Media. Pod něj spadá celá řada studií a her, které jistě znáte. Mezi nimi je i české Warhorse Studios, takže jejich Kingdom Come: Deliverance (7,55$) ve nové akci na GOGu nemůže chybět. V téhle verzi najdete update s fanouškovským českým dabingem.

149074.jpg

Pokud chcete bez přemýšlení rozjet pořádnou akci, není od věci se vrátit do minulosti za Painkillerem. Jeho Black edice (2$) zahrnuje základní hru i rozšíření Battle out of Hell. Tahle řežba sice už má starší grafiku, ale hratelností je stále zábavná. Kdo by si neužíval připíchávání démonů kůlem ke stěně?

Ve své době byla příběhovka Shenmue něco neuvěřitelného. Tady najdeme její třetí díl (4,5$), který sice už takové úspěchy neslavil, ale v rámci celého děje je povinností pro každého fanouška. Ryo Hazuki se opět trochu víc přiblíží k odhalení záhady okolo smrti svého otce a snad se dočká i pomsty, po které tolik touží.

Klasických RPG vychází pomálu, ale stále se najdou studia, která tento žánr nehodlají opustit. Důkazem toho je inXile Entertainment a jejich Wasteland 3 (10,3$). Spolu se skupinou Desert Rangers tentokrát nebude vaším hřištěm vyprahlá poušť, ale zasněžené krajiny Colorada. Průběh děje výrazně ovlivňují vaše rozhodnutí, takže je potřeba přemýšlet před každou akcí.

Diskuze (1) Další článek: Beecarbonize je karetní hra od českých Charles Games, ve které zachraňujete planetu. Vyšla zdarma na PC i mobily

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,