Hry zadarmo nebo se slevou: příchod jara a Rayman Legends zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Games Store – Gone Home, Hob a Totally Reliable Delivery Service zdarma

Minulý týden jste si do knihovny na Epic Store mohli zařadit kooperační World War Z a ještě pár maličkostí k tomu. Tentokrát je k dispozici trojice indie titulů. Z toho dvě z nich už jsou tady s námi pár let a poslední je žhavá novinka. První z nich pochází od studia Fullbright a je to krátká adventura Gone Home.

image.png

Děj se odehrává v roce 1995, kdy se hlavní postava vrací zpět do svého rodného domu. Očekává, že ji její rodina bude vítat, ale dům je prázdný a ani v okolí není ani stopa po žádném z jejích příbuzných. Na vás tedy je pořádně prozkoumat celý dům a zjistit, k čemu tady došlo.

Akční adventura Hob pak pochází od studia Runic Games, od kterého můžete znát také ARPG sérii Torchlight. Tentokrát ale nejde o žádnou diablovku. Hob se spíše přiklání k žánru plošinovek. Společně s hlavním hrdinou s červenou kapucí budete odhalovat tajemství zdejšího světa. O prozkoumávání je značná část hratelnosti, ale dojde i na souboje s nepřáteli nebo řešení hádanek.

Totally Reliable Delivery Service je pak jednoduchá kooperační záležitost až pro 4 hráče, ve které je vašim úkolem doručit zásilku. Cesta k cíli ale skrývá spoustu překážek a zdejší fyzika k tomu ještě přispívá pořádnými psími kusy. Na první pohled to vypadá, že se tvůrci inspirovali u her jako je Human: Fall Flat.

Diskuze (3) Další článek: The Last of Us: Part 2 se odkládá na neurčito, oznámil Naughty Dog

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,