Hry zadarmo nebo se slevou: Quakecon se blíží a Rebel Galaxy zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam – Quakecon Sale

I letos bude Quakecon probíhat digitálně a těšit se na něj můžete od 19. do 21. srpna. Při té příležitosti si Bethesda připravila pěkné slevové akce a jedna taková probíhá i na Steamu. I když je pojmenovaná po výborné FPS střílečce od id Software, tak jsou její součástí i další velké značky Bethesdy.

Doom_Eternal_01.jpg

Velké slevy se dočkaly i novější pecky jako je Doom Eternal (15€). V doposud posledním díle této pekelné akce vás čekají další hordy démonů. Doomslayer se zase naučil pár nových triků, takže hratelnost je ještě rychlejší než před tím. Součástí slevy je i příběhové rozšíření The Ancient Gods. Celé ho můžete mít jakožto součást Year One Passu (15€).

Jestli byste raději něco pomalejšího, můžete zamířit směrem k výtvorům studia Arcane. I když se Dishonored pár let na herní scéně neobjevilo, tak oba jeho díly stále stojí za to. Dishonored (2,5€) a Dishonored 2 (4,5€) doplňuje ještě samostatné rozšíření s podtitulem Death of the Outsider (7,5€). Je docela škoda, že tentokrát není zlevněná i kompletní kolekce, ve které najdete všechny díly včetně DLC.

A zase zpět k akci. Rebootu Dooma úspěšně sekundoval také Wolfenstein. V tomhle případě doporučujeme hlavně první díly jeho nové iterace, tedy New Order (6€) a Old Blood (6€). Poté už to šlo s kvalitou celkem dolů. Zejména pak v nejnovějším díle Youngblood, kterému se raději vyhněte obloukem.

Diskuze (1) Další článek: V Age of Empires poprvé uslyšíte češtinu. Do bojů zasáhnou husité v čele s Janem Žižkou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,