Hry zadarmo, nebo se slevou: Rogue Legacy a Vanishing of Ethan Carter zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice – Ghostrunner, Destroy All Humans! a další

Nový měsíc znamená i čerstvou nabídku v předplatném Humble Choice, které se docela nedávno proměnilo do podoby, v jaké fungovalo ještě za dob Humble Monthly. Kromě přístupu do kolekce Humble Games v dubnu můžete získat celkem 8 titulů, mezi kterými nejvíce vyčnívá kyberpunková akce Ghostrunner. Pokud vám chybí parkour z pohledu první osoby ve stylu Mirror’s Edge, tohle byste rozhodně neměli minout.

e428211b-4e05-40d6-bd13-11f7890e0f66 - 1800x900.jpg

Destroy All Humans! je remake klasiky z dob druhého PlayStationu. V roli mimozemského nájezdníka míříte do Ameriky sklidit úrodu. Do toho se počítají jak zvířata, tak i zdejší obyvatelstvo. Aby pro Crypta nebyla invaze moc obtížná, dostal do vínku bohatý arzenál zbraní a jednoduše tak může nic netušící Američany unést se svojí lodí.

Pro fanoušky anime a mangy je tady Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Na rozdíl od předchozích Narutových her tady nesledujete přímo příběhy zpracované v hlavní dějové lince. Místo toho si vytvoříte vlastního nindžu a snažíte se stát tím nejlepším. Síly můžete poměřit s hráči z celého světa.

Monster Sanctuary pak kombinuje ochočování a chování monster spolu s taktickými boji. Velmi zjednodušeně by se dalo říct, že je to dvojrozměrná pixelartová verze pokémonů. Rozdílů je tady ale mnohem více, než by se na první pohled mohlo zdát.

Váš názor Další článek: O víkendu odstartuje největší esportová liga. Československá špička si zahraje o čtyři milióny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,