Hry zadarmo nebo se slevou: strategie Wargame a Ratchet & Clank zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Ratchet & Clank zdarma

PlayStation si už loni připravil kampaň Play at Home, která se bezesporu hodí i letos vzhledem k tomu, že ještě dlouho budeme trávit celé dny doma. Minule jste si zcela zdarma mohli do knihovny přidat remasterovanou kolekci prvních tří dílů Uncharted. Tentokrát na řadu přišel reboot série Ratchet & Clank z roku 2016. Je zdarma pro všechny hráče na PS4 a PS5, nemusíte být ani členy PS+.

1433951475-4-metro-train.jpg

Stejně jako originální Ratchet & Clank je i tento reboot výbornou akční skákačkou. Je vhodný pro všechny hráče, protože nemusíte znát žádný z příběhů minulých dílů. Vše se vysvětluje znovu a úhlavní dvojice vás provede úvodním dobrodružstvím, kde roli hlavního záporáka sehrál doktor Nefarious.

Na aktivaci máte čas až do konce března. I když si můžete zahrát i na PlayStationu 5, tak vás tam oproti původní PS4 verzi nečekají žádná vylepšení. Určitě je to ale dobrá příprava na nový díl A Rift Apart, který na PS5 vyjde už za pár měsíců.

Není to naposledy, co PlayStation bude rozdávat něco zdarma. Spolu s návratem Play at Home oznámili, že v následujících měsících máme očekávat další podobné rozdávačky. Zatím ale nevíme, co bychom mohli očekávat.

Diskuze (2) Další článek: Zvířecí adventura AWAY: The Survival Series přidává Xbox verzi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,