Hry zadarmo nebo se slevou: The Game Awards a dvojice RPG zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice – EA Play Pro, Overcooked 2 a další

Na poslední měsíc roku 2020 si Humble ve svém měsíčním předplatném připravil pár specialit. Pokud jste uvažovali nad nejdražší možností Humble Choice, tak máte možnost Premium získat s 25% slevou. Vyjde vás tedy na 18€.

8116508d-5cb8-457d-9e6a-6d041d4dd7a3

Kromě klasické nabídky her je tady ale ještě jedna neobvyklá záležitost. V prosinci dostanete také jeden měsíc předplatného EA Play Pro. To znamená, že budete mít přístup k valné většině her vydavatelství Electronic Arts, mezi které patří například FIFA, Star Wars Jedi: Fallen Order nebo Need for Speed.

Teď už k samotným hrám. Mezi lákadla tentokrát rozhodně patří kooperační Overcooked! 2. Pokud hledáte nějakou oddechovku na hraní s přáteli, tak je to pro vás výborná volba. Společnými silami se budete snažit uspokojit svými kuchařskými schopnostmi co největší počet zákazníků. Kromě základní hry navíc dostanete také dvojici DLC, která přidávají nové mise.

Mimo to jistě stojí za zmínku třeba indie RPG Children of Morta. Patří do populárního žánru rogue-lite her. Na rozdíl od ostatních tady ale nehrajete stále za stejnou postavu dokola. Postupně si vybíráte své následovníky z rodinného stromu, přičemž schopnosti každého z nich se trochu liší.

Kompletní nabídku aktuální Humble Choice najdete jako vždy na tamním blogu.

Váš názor Další článek: Sledujte přímý přenos z udělování cen The Game Awards 2020

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,