Hry zadarmo, nebo se slevou: Ubisoft+ zdarma a nabitý balík her od 2K v čele s Mafií

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble 2K Megahits Bundle

Společnost 2K má v repertoáru celou řadu světoznámých značek a dokazuje to v novém balíku na Humble Bundle. Za necelých 16€ v něm najdete 18 titulů včetně remaku první Mafie nebo obou dílů české taktické akce Hidden & Dangerous. Ty vás ostatně čekají už v první části balíku, která vychází na 1€. Kromě Hidden & Dangerous dostanete také Army Man RTS a X-Com Complete Pack, který zahrnuje pětici her najednou.

50432461538_f962700920_k.jpg

Na získání další části musíte zaplatit Baťovských 9,99€. Počet titulů, které získáte tím naroste na 12. Milovníky železniční dopravy potěší hned několik z nich. Máme tady Railroad Rycoon II Platinum a Railroad Tycoon 3. A aby jich nebylo málo, přidá se k nim i Sid Meier’s Railroads. Ze strategií dostanete ještě CivCity: Rome.

Na svoje si přijdou také sportovci. Součástí balíku je totiž i WWE 2K Battlegrounds společně s Brawlers Passem odemykajícím nové bojovníky. A pokud patříte mezi příznivce klidnějších sportů, můžete zkusit The Golf Club 2019. Tuto část uzavírá titul z úplně jiného soudku. Duke Nukem Forever ani zdaleka nenaplnil očekávání, ale jako zábava na pár večerů by měl posloužit bez problému.

Kompletní balík získáte za 15,98€. K již jmenovaným hrám se přidá 6 další v čele s Mafia: Definitive Edition. Zaujme ale i každá další hra. Bioshock: The Collection, Sid Meier’s Civilization VI, XCOM: Ultimate Collection, Borderlands 3 Super Deluxe, PGA 2K21. To jsou jména, která rezonují herním trhem dlouhé roky a ani jednu z nich byste při běžném nákupu neměnili za cenu celého tohoto balíku.

Diskuze (3) Další článek: Akční Deathloop míří na Xbox. Prozradil to menší únik z obchodu konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,