Hry zadarmo nebo se slevou: ultimátní akce a Enter the Gungeon zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice – Wargroove, Vampyr, Hello Neighbor a další

Ani tento měsíc samozřejmě nechybí aktualizovaná nabídka z Humble Choice. Tentokrát si ale nevybíráte jen pár titulů. V srpnu předplatitelé dostanou všech dvanáct her bez ohledu na to, jakou úroveň předplatného mají. Kompletní seznam najdete jako obvykle na blogu. K tomu se přidají ještě dvě Humble Original hry – Booth a Zodiac XX a také si můžete vyzkoušet demo Wildfire. A teď už k těm hlavním lákadlům srpnové nabídky.

image.png

První z nich je Wargroove. Jistě si někteří z vás pamatují sci-fi variaci Terrarie jménem Starbound. Tato hra pochází od stejného vývojářského týmu, ale žánrově se velmi liší. Je to fantasy tahová strategie, ve které povedete svoji armádu za záchranou zdejší královny. Do hraní se můžete pustit i v multiplayeru až pro 4 hráče.

Dále tady máme Vampyra. I když jsou dle nás upíři velmi atraktivní téma pro herní svět, tak se jim moc prostoru nedostává. Kromě série Vampire The Masquerade nemají jejich hry valnou pověst. Vampyr na to jde zase trochu jinak. Povídáme se do Anglie roku 1918, kdy se doktor Jonathan Raid vrací z fronty. Sám se ale stane upírem, což s sebou nese řadu speciálních schopností. Na druhou stranu ale potřebuje pravidelný přísun lidské krve. Je na vás, koho si vyberete za svoji oběť.

Do třetice dostanete kolekci Hello Neighbor spolu s Hide and Seek odbočkou tohoto hororového sandboxu. V základní hře se budete snažit odhalit tajemství záhadného souseda. Hlavně se ale nesmíte nechat chytit. Hide and Seek je pak prequel prvního dílu, ve kterém uvidíte, co se stalo se sousedovou rodinou.

Diskuze (1) Další článek: Playstation 5 v nové reklamě připomíná stěžejní novinky konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,