Hry zadarmo nebo se slevou: ultimátní akce a řežba Mothergunship zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Summer Sale

Letní slevy se postupně rozšiřují na všechny digitální distribuce a tentokrát jim neunikl obchod od Epicu. Stejně jako u konkurence tady najdete výběr her z nejrůznějších žánrů. Najdou se tady i docela čerstvé novinky jako je Days Gone (1 055 Kč), které na PC dorazilo teprve před pár měsíci. Stejně jako v případě Horizonu se i tento port docela povedl.

wuMA6RQ.jpg

Hitman 3 (755 Kč) je závěrem nové trilogie této stealthové série. Agent 47 se konečně dostává k rozuzlení příběhového pozadí. Aby se dopátral odpovědí, tak bude opět muset procestovat různé kouty světa jako je Dubaj, Berlín nebo Mendoza. Opět máte celou řadu možností, jak v těchto rozsáhlých lokacích můžete splnit daný cíl.

Pokud jste ještě nehráli přepracovanou verzi první Mafie, tak byste to měli napravit. I přes několik výhrad musíme uznat, že to za to stojí. Mafia: Definitive Edition (600 Kč) sice mění některé věci oproti originálu, ale už jen kvůli perfektnímu zpracování města se vyplatí do Lost Heaven opět zavítat.

Pokud byste si měli zahrát jednu nezávislou hru z minulého roku, měl by to být určitě Hades (385 Kč) od Supergiant Games. Tato rogue-lite akce kombinuje perfektní hratelnost a vyprávění příběhu řeckých božstev způsobem, který se v tomto žánru jen tak nevidí.

Váš názor Další článek: Pohádková Kena: Bridge of Spirits se odkládá o měsíc. Zahrajeme si až v září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,