Hry zadarmo nebo se slevou: velká akce a Galactic Civilizations III zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Grand RPG Sale

Žánr RPG je mezi hráči oblíbený už dlouhá léta. Za dobu své existence se sice značně vyvinul, ale v aktuální akci na GOGu najdete tituly všeho druhu. Jako obvykle jsou tady nejen novinky, ale také retro kousky, které nikde jinde legálně neseženete. Jednou takovou sérií je například Ultima. Prvních šest dílů tady máme v balíčcích po třech (každý 1,3€). Zbytek až do devátého dílu v kompletních edicích už je k dispozici samostatně. Vedle toho nechybí ani oba díly Ultimy Underworld (1,3€).

20ca727f-62ef-4c81-ad77-0788c3126da6

Z modernějších RPG jednoznačně doporučujeme Divinity: Original Sin (14€) od studia Larian. Ve slevě je momentálně i druhý díl (18€). Tato RPG se inspirují starými klasikami, a přitom jsou zpracované tak, že skvěle fungují i ve srovnání se současnou produkcí. Jedním z velkých kladů Divinity je to, že si ho celé můžete projít v kooperaci. Doufáme, že se Larianu stejně povede i Baldur’s Gate 3, na kterém momentálně pracují.

Přesuneme se lehce směrem k diablovkám. Samotné Diablo je sice dostupné za plnou cenu, ale pokud zrovna nemáte kde ničit své myši, mohl by vám na dobrou chvíli posloužit Warhammer: Chaosbane (15€). V příběhu se bez problému zorientujete i bez znalosti tohoto univerza. Kromě samotné hry jsou zlevněna také DLC Tomb Kings a Witch Hunter (každé 8,5€).

A zase se můžeme vrátit ke klasikám. Série Gothic se považuje za kultovní záležitost, takže v herní knihovně by vám rozhodně chybět neměla. V této akci máme všechny tři díly, přičemž každý z nich vás vyjde na 2,5€. Momentálně THQ Nordic dělá kompletní remake prvního dílu, tak doufejme, že neskončí v propadlišti dějin jako některé jeho další projekty.

Diskuze (3) Další článek: Tipy na 20 očekávaných her roku 2021, které mají datum vydání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,