Hry zadarmo, nebo se slevou: velká akce Warhammeru a Wolfenstein: New Order zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – A bit of old, a bit of new

Název této slevové akce říká vše, co potřebujete vědět. Na GOGu tento týden najdete tituly z posledních let společně s řadou retro kousků. Jedním z těch nejnovějších je Sherlock Holmes: Chapter One (27$), ve kterém sledujeme slavného detektiva na začátku jeho kariéry. Společně se podíváme na ostrov, kde nás čeká řešení nejednoho případu.

97d322fd-5a11-4a17-bf2b-f68ac5ccbb04

Tvůrci League of Legends před pár lety začali půjčovat práva na hry ze svého univerza menším studiím a díky tomu vzniklo už několik titulů. Ruined King (21,3$) patří mezi ty lepší a vypráví zásadní část příběhu, která zahýbala celým světem Runeterry. V této tahovce se společně s šampiony jako je Yasuo, Ahri nebo Gangplank postavíte Viegovi, padlému králi.

Na své si přijdou i fanoušci Star Treku. Z trojice zlevněných her každá patří do jiného žánru. Ve Star Trek: Armada (8,7$) využijete své strategické schopnosti. Bridge Commander (8,7$) patří zase mezi simulace a Voyager – Elite Force (8,7$) je pak akčnější záležitost.

Pokud máte rádi menší příběhovky, jistě vám něco řekne jméno To the Moon. Tuhle hru od studia Freebird Games tady sice nenajdete, ale můžete si pořídit její pokračování Impostor Factory (6,7$). V ní se dvojice doktorů opět vydá do snů dalšího klienta.

Diskuze (6) Další článek: Sledujte přímý přenos z akce State of Play. Sony odhalí novinky Playstationu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,