Hry zadarmo nebo se slevou: velké balíky her a The Escapists 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Codemasters Bundle

Kromě měsíční nabídky her z Humble Choice tento týden nabízí Humble Bundle i balíček plný her od studia Codemasters. Jak mnozí z vás jistě ví, tento tým je známý především díky svým závodním titulům. V tomto balíčku najdete ale i jiné žánry.

image.png

Za první tier s cenou jednoho dolaru získáte hned 4 tituly. Kromě dvojice závodů Grid: Autosport a Toybox Tubos jsou to RPG Overlord II spolu s Operation Flashpoint: Dragon Rising. Nenechte se mýlit, tohle není ta česká operace Flashpoint, ale už o dost víc arkádové pokračování.

Další úroveň balíčku (5,4€) obsahuje trojici her spolu s pár DLC přídavky. Zanedlouho už nám sice vychází F1 2020, ale ani F1 2018 ještě nepatří do starého železa. To samé platí i o dvojici DiRT 4 a DiRT Rally. V případě DLC jde konkrétně o Headline Content Pack pro F1 a Hyundai R5 Rally Car spolu s Team Booster Packem pro čtvrtý DiRT.

Pokud byste měli zájem o novější díly slavných sérií od Codemasters, tak zamiřte rovnou na nejvyšší stupeň (13,5€). Sice tady najdete jen dvě hry, ale rozhodně stojí za to. F1 2019 doprovází DiRT Rally 2.0. Lepší závody tohoto typu z posledních let jen tak nenajdete.

Diskuze (2) Další článek: Cyberpunk 2077 se odkládá na listopad, vývojáři chtějí co nejlepší zážitek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,