Hry zadarmo nebo se slevou: velké rozdávání her a Prison Architect zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – 15 her za 15 dní + slevový kupón + Holiday Sale

Po celoročním rozdávání her každý týden si Epic na vánoční období připravil pro hráče něco speciálního. Až do konce roku bude každý den rozdávat jednu hru zdarma. Už loni proběhla podobná akce a její součástí bylo několik výborných kousků. Tím prvním, který si můžete do knihovny zařadit už teď, je budovatelská strategie Cities: Skylines. 

image.png

V době, kdy zklamalo poslední SimCity, přišly právě Cities a přidaly na herní trh po dlouhé době výbornou strategii, ve které si budujete vlastní město se vším všudy. Hratelnost se ještě více prohlubuje s DLC, ale ty už si budete muset pořídit zvlášť. 

To ale není od Epicu všechno. Spolu se hrou dostanete také slevový kupón. Pokud se vám neaktivoval, můžete si ho zvlášť vyzvednout zde. S ním můžete ušetřit 270 Kč, ale jeho využití má několik podmínek. Nedá se použít například na předobjednávky, DLC nebo hry, jejíž cena nepřesahuje 15$, což je v přepočtu nějakých 320 Kč. 

Spolu tím byla spuštěna ještě vánoční slevová akce, ve které se urodilo pěkných pár kousků včetně žhavých novinek. Za nižší cenu tak můžete pořídit například úspěšné Immortals: Fenyx Rising (1 038 Kč). Skejťáky jistě potěší akce na Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (885 Kč), což je jeden z nejlepších remasterů letošního roku.

Váš názor Další článek: Amanita Design představují vesele děsivý titul Happy Game

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,