Hry zadarmo, nebo se slevou: velký balík her Sida Meiera a JRPG Cris Tales zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Sid Meier’s Ultimate Collection Bundle

Strategie Sida Meiera vám jistě nejsou cizí. Jeho neznámější sérií je bezesporu Civilizace, ale jeho jméno najdete i u několika dalších her. Valnou většinu z nich můžete mít za cenu 13,25€ v novém balíčku na Humble Bundle. Ten je jako obvykle rozdělený na části, přičemž pro získání té první vám stačí zaplatit pouhé euro. Dostanete tak trojici her Ace Patrol, Colonization a Covert Action.

Beginners_Civ_hero.jpg

S druhou částí balíčku se počet získaných her zvyšuje celkově na 7. Kromě výše jmenovaných nechybí kompletní edice Civilization III. Tu doplňují další strategie Sid Meier’s Starships, Railroads a Pacific Skies.

Ještě, než se dostaneme ke kompletnímu balení, tak je tady ještě jedna část za 7,95€. Ta přidává legendární Sid Meier’s Pirates!. Pokud máte rádi pirátskou tématiku, tak mnoho lepších strategií v tomto pojetí nenajdete. Navíc dostanete i kompletní edice čtvrtého a pátého dílu Civilizace. A aby toho nebylo málo, součástí je i spinoff Beyond Earth.

Kompletní balík pak obsahuje navíc ještě šestou Civilizaci spolu s několika rozšířeními. Do toho spadají i velká DLC jako Gathering Storm nebo Rise and Fall, která do hry přidávají nový obsah včetně herních mechanik. Z menších rozšíření pak dostanete například polskou a australskou civilizaci a několik dalších přídavků.

Váš názor Další článek: Strážci Galaxie se ztrácejí v hlubokém vesmíru. V prodejích nenaplnili očekávání

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,