Hry zadarmo, nebo se slevou: velký balík série Resident Evil a kuchařská jednohubka zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – 20. výročí CD Projekt RED

Polská společnost CD Projekt RED letos slaví 20 let od svého založení. Za tu dobu zaznamenala obrovské úspěchy, ale nevyhnula se ani velkým průšvihům. Všechny jejich velké hry si do konce týdne můžete pořídit na GOGu s pořádnými slevami. V čele samozřejmě není nic jiného než Zaklínač 3: Divoký hon v GOTY edici (10,2$), která obsahuje i všechna DLC. Závěr Geraltova příběhu byste rozhodně neměli minout, protože patří mezi nejlepší RPG hry všech dob.

zaklinac-3-02.jpg

Nechybí ani oba předchozí díly zaklínačské ságy. První Zaklínač za pouhé 1,2$ nabízí desítky hodin atmosférického příběhu, který se od jeho následovníků značně liší. Ve hře nechybí ani legendární český dabing. Zaklínač 2: Vrahové králů (3$) spoustu věcí změnil, což se týká i soubojového systému, který byl u jedničky kritizovaný nejvíc. Vaše volby při hledání vraha mají znatelný dopad. Druhá polovina hry je úplně liší podle toho, na kterou ze stran konfliktu se postavíte.

Mezi slevami najdete také Cyberpunk 2077 (30,6$), který stále čelí značné kritice. Vydání rozhodně hladce neproběhlo, ale od té doby vyšlo několik patchů, díky kterým při hraní narazíte na mnohem méně problémů. Stále to sice není dokonalé, ale fanoušci futuristických sci-fi akcí by Cyberpunku měli dát šanci.

Nesmíme zapomínat ani na karetní spin-offy, které vycházejí z Gwentu. Thronebreaker (6,1$) vypráví příběh o Meve, královně Lirie a Rivie. Gwent: Rogue Mage (16,3$) je pak docela čerstvá záležitost, která mezi kartičky přihodila mechaniky z žánru rogue-like.

Diskuze (3) Další článek: Do arénové vybíjené Fall Guys míří kostýmy z univerza ježka Sonica

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,