Hry zadarmo nebo se slevou: velký festival demoverzí na Steamu

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Steam – Demo týden

V loňském roce proběhlo na Steamu hned několik festivalů, během kterých měli všichni hráči možnost vyzkoušet si desítky titulů, které se na své vydání teprve chystají. Opět se podobná akce rozjela a až do čtvrtečního večera je k dispozici hromada demoverzí. Vybrali jsme pro vás pár z těch, které vypadají opravdu zajímavě.

image.png

Jako první musíme zmínit novinku od českého studia Amanita Desing. Happy Game se představila docela nedávno na prezentaci Nintenda a vydání má přijít v průběhu jara. I když na první pohled vypadá jako klasická roztomilá záležitost, jakých má Amanita na svědomí několik, tak po shlédnutí traileru jistě pocítíte, že tady je něco špatně. Happy Game je totiž psychedelický horor, ve kterém si prožijete trojici nočních můr.

U hororu ještě chvíli zůstaneme. Součástí festivalu je totiž i ukázka Lust from Beyond, kterému není cizí ani trocha erotična. Zdejší viktoriánské panství skrývá spoustu tajemství. Dostanete se skrz něj do prostředí inspirovaného autory jako je Lovecraft, Giger nebo Beksinski. Při objevování si každopádně musíte dávat pozor, protože kult, který tyto prostory obývá, si s nikým nebere servítky.

98fccf9e-5819-48c7-acb9-82e5ae275a41c95e2233-7a94-4a0d-a400-5378165b794254a1b44d-5b7d-4e3b-9022-195b41232735

Nějaký ten rogue-like titul s pixelartovou grafikou snad nechyběl ještě na žádné takové události. Tentokrát popis sedí na Loop Hero od Four Quarters, které zaštiťuje Devolver Digital. Zdejší svět byl uvržen do časové smyčky a odstartoval tak nekončící chaos. Vy se budete snažit smyčku narušit a k tomu vám bude pomáhat balíček karet, který si dle libosti můžete upravovat.

Součástí festivalu jsou i demoverze, které vyšly už dříve, takže se ve výčtech objevují i jména jako Little Nightmares 2 nebo Balan Wonderworld. K dispozici jsou ale další desítky větších i menších titulů, takže určitě zkuste zapátrat na vlastní pěst.

Diskuze (9) Další článek: Studio Quantic Dream otevírá novou pobočku v Kanadě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,