Hry zadarmo nebo se slevou: Vše nejlevnější do nového roku

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Metro: Last Light Redux zdarma 

Kromě zimní slevové akce, která na GOGu ještě stále probíhá, si do své herní knihovny můžete zdarma do dnešního odpoledne zařadit výbornou atmosférickou střílečku Metro: Last Light. Přímo navazuje na první díl herní trilogie Metro 2033, takže pokud jste ho nehráli, možná se z počátku budete trochu ztrácet. 

image.png

Jedná se o Redux verzi, takže oproti originálu je po grafické stránce vylepšená. Běží na novější generaci 4A Enginu, který si tvůrci z 4A Games sami vytvořili. Kromě toho tato verze také obsahuje všechna DLC, což znamená, že originální hru doplňuje obsah, který vám vydrží na 10 hodin.  

Do hraní se můžete pustit v několika módech. Pokud se nechcete moc starat o přežívání a raději se soustředíte na akční pasáže, můžete zvolit Spartan. Oproti tomu v Survivalu už budete muset řešit i ostatní věci než jen správně zamířit na nepřítele. A pro ty nejnáročnější se vrátil Ranger mód, ve kterém nemáte žádné uživatelské rozhraní a střety s nepřáteli jsou náročnější. 

Diskuze (6) Další článek: Lednové hry zdarma v PS Plus nabídnou Laru Croft i RPG hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,