Hry zadarmo, nebo se slevou: výprodej kooperačních her a klasiky od Atari zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – Essential Picks

Nabídka zlevněných her v obchodě PlayStationu se po týdnu obměnila, takže si tady zase každý najde něco nového. Jako obvykle nechybí ani několik exkluzivit PlayStationu. Jednou z nich je Marvel’s Spider-Man (525 Kč). Povinností by měl být nejen pro komiksového fanouška, ale celkově se jedná o výbornou akční adventuru, která zpracovává pavoučího muže v tom nejlepším možném stylu.

marvels-spider-man-2-ps5-release-date-rumours.original.jpg

Zatím to nevypadá, že by se chystal nový Tekken, takže stále stojí za to uvažovat o pořízení Tekken 7. Te tady najdete v definitivní edici (792 Kč). S ním dostanete k základní hře i bonusové DLC a čtveřici season passů. Soupiska bojovníků se vám tak rozroste o více než desítku jmen. Dlouholetí fanoušci poznají některé staré známé, ale nechybí ani úplní nováčci.

A zase zpět k exkluzivitám. I přes kontroverzní diskuze ohledně příběhu nemůžeme The Last of Us Part II (525 Kč) upřít, že jde o výbornou akční adventuru s technickým zpracováním na té nejvyšší úrovni. Pokračování příběhu Ellie a Joela nás vezme do doby několik let po závěru prvního dílu. Tentokrát se hráč chopí role Ellie, která se vydává na cestu pomsty.

Váš názor Další článek: Na co se těšit v roce 2022? Kompletní přehled nadcházejících herních pecek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,