Hry zadarmo nebo se slevou: výročí Zaklínače a NBA 2K21 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Best of Bandai Namco Bundle

Vydavatelství Bandai Namco za dobu své existence nastřádalo do svého portfolia pěknou řádku titulů, které si získaly hráče po celém světě. V jeho balíčku, který najdete na Humble Bundle, některé z nich můžete získat za velmi příjemnou cenu. To začíná hned od 1€, za které dostanete Pac-Mana 256.

TEKKEN7_Story_Mode_3_1493281664.jpg

Další část, za kterou už zaplatíte 9,95€, přidává trojici her. Tekkena 7 snad nemusíme nějak více představovat. Pokračování jedné z nejslavnějších bojovek herní historie už není exkluzivitou jen pro konzole. Vedle toho tady máme JRPG Tales of Berseria. Jedná se nejnovější díl “Tales of” série, ale abyste si hru užili, nemusíte předchozí díly vůbec znát. Podobně jako v případě série Final Fantasy příběh každého z nich stojí sám o sobě. Jako poslední pak dostanete Katamari Damacy Reroll, což je bizarnost, ve které hrajete za obří kouli složenou ze všeho, na co narazíte. Postupně se na ni nabalují další a další věci. Vašim cílem je vytvořit tak velkou kouli, jak jen to je možné.

Třetí část za 15,56€ pak obsahuje další tři tituly. Máme tady další díl z výše zmiňované JRPG série. Tales of Zesteria také patří mezi její nejnovější díly. Pokud byste ale raději něco tradičnějšího, tak tady máme kompletní edici Little Nightmares. Tato roztomilá skákačka nemá daleko od hororu. Nedávno dostala pokračování a podle všeho je opravdu o co stát. A ještě k tomu dostanete RAD, což je akční rogue-like záležitost zasazená v postapokalyptickém světě.

U balíčků z Humble Bundlu bývá zvykem, že jsou rozdělené jen na 3 části. Tentokrát tady máme ale ještě jednu. Pokud přispějete 16,58€, dostanete navíc ještě Code Vein a Project Cars 3. Code Vein je často označované jako anime verze Dark Souls. Oproti této slavné sérii je ale značně jednodušší. Mimo jiné je to proto, že v soubojích častokrát nejste sami. Project Cars 3 nám pak nepřijde jako zrovna ta nejlepší volba. Na rozdíl od předchozích dílů se totiž u hráčů nesetkal s tak kladnými ohlasy.

Diskuze (1) Další článek: Studio Gearbox chystá zbrusu novou značku, vydání se plánuje do roka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,