Hry zadarmo nebo se slevou: začátek letních festivalů a Control zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store - Control zdarma

Tak to vypadá, že na nějakou chvíli si Epic dá od rozdávání velkých titulů pauzu. Jako poslední z nich si ale připravil pořádnou pecku. Zdarma si až do příštího čtvrtka můžete aktivovat Control, nejnovější počin studia Remedy, od kterého můžete znát třeba Alana Wakea nebo Maxe Paynea. 

Control_20190826174407.jpg

Zahrajete si za Jesse Faden, která je novou zaměstnankyní zdejšího ministerstva kontroly. Jejím skutečným záměrem je ale hledání ztraceného bratra. Velmi rychle jí dojde, že tady něco nehraje a kanceláře nejsou jen plné byrokracie, ale také záhadných sil. 

Těch budete moci využít i vy sami. Control je akční střílečka z pohledu třetí osoby, ve které si občas pomůžete nějakou tou nadpřirozenou schopností. Ty si v průběhu hraní můžete ještě vylepšovat, ať proti záhadným silám máte větší šance.

Diskuze (3) Další článek: 5 největších novinek akce Kickoff Live!: upíři v Praze, Elden Ring a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,