Hry zadarmo, nebo se slevou: Zlevněné DLC balíky na Xboxu a Saints Row IV: Re-elected zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Isometric Sale

Izometrické hry zasahují do všech možných žánrů. O tom se můžete přesvědčit v aktuální akci na GOGu. Styl hraní, kdy celou akci sledujete z ptačí perspektivy, si od jeho vzniku oblíbila hromada hráčů a není se ani čemu divit, když jsou tady hry jako Disco Elysium: The Final Cut (10$). V této adventuře se stanete detektivem ve světě plném cynického humoru, kde se možnosti mění podle vašich vlastních akcí.

Disco Elysium_20211126132128.jpg

Izometrická kamera je také oblíbená u RPG ze staré školy. Máme tady třeba jedno od Obsidianu. Pillars of Eternity II: Deadfire – Obsidian Edition (15$) je rozsáhlým dobrodružstvím, kde se vydáte na doposud neprozkoumané souostroví. Tato edice navíc obsahuje několik DLC rozšíření a další bonusy včetně digitálního soundtracku.

Pokud se chcete vrátit k těm opravdovým klasikám, tak nechybí třeba Icewind Dale: Enhanced Edition (4,8$), kde se vydáte hluboko do promrzlých hor. Vylepšená edice obsahuje i všechny expanze a oproti původní verzi vypadá podstatně lépe. Navíc nebudete mít problém se spuštěním na moderních operačních systémech.

Váš názor Další článek: Dvě hry ze světa Zaklínače se blíží ke svému konci. Monster Slayer zmizí, Gwent dostane poslední várku obsahu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,