Hry zadarmo, nebo se slevou: zlevněné předplatné PlayStation Plus a vykrádání bank v Payday 2 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Pride Month Collection a Amnesia: Machine for Pigs zdarma

Nadílku zdarma tento týden najdete i na GOGu. Čas na aktivaci hororu Amnesia: Machine for Pigs ale máte pouze do dnešních 10 hodin dopoledne, takže není nač čekat. I když se tento díl neřadí mezi ty nejlepší, stále dokáže nabídnout hutnou atmosféru. Oproti pokračování je ale komornější a nedává hráči během průchodu moc velkou volnost.

65c69beb-bc9f-4f37-8865-3177b76f648e

Se startem června se sociálními sítěmi rozletěly duhové barvy. Pride Month má ale i pozitiva pro hráče. Na GOGu si k této příležitosti připravili slušnou slevovou akci, ve které najdete třeba příběhovku Firewatch (5,35$). Stáváte se hlídačem přírodní rezervace. Jednoho dne během tradičních pochůzek zjistíte, že ve svém revíru nejste sami.

Fanoušci rozvětvených příběhů a cynických adventur by opravdu neměli minout Disco Elysium. Tady ho najdete ve Final Cut verzi (10,7$), která oproti té původní obsahuje spoustu úprav a vylepšení včetně kompletního dabingu. Příběh o tom, jak se detektiv probouzí po náročné noci se ztrátou paměti, aby vyšetřil případ oběšence, se pomalu změní na vskutku zapeklitý hlavolam.

Váš názor Další článek: Recenze hry Street Fighter 6. Brána do světa bojovek pro širší publikum

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,