Hry ze začátku tisíciletí. Zahrajte si Call of Duty, Mafii a další legendy

Období po roce 2000 bylo výborné pro nadšence do her. Vznikla celá řada ikonických titulů, které definovaly, jak hry vypadají v dnešní době.

Diablo II

Legendární akční RPG a notorický ničitel myší. Díky těmto a spoustě dalších věcí je druhé Diablo stále tak oblíbenou hrou. Na přelomu tisíciletí se zrodil fantasy příběh, na který stále hráči vzpomínají hlavně díky výbornému provedení akce, vývoji postavy a rozmanitosti způsobů, jak můžete kostlivce a démony rozmetat na kousky. 

4757215e-fd31-4208-9661-6472d5e63db4

Tenhle požitek se ještě násobí s datadiskem Lord of Destriction, který byl vydaný rok po původní hře. Do hry přibyla hromada obsahu. Nejen nový příběh a prostředí, ale hlavně dvojice nových hratelných tříd - asasín a druid - které jsou stejně propracované jako ty původní. K tomu si připočítejte i nové zbraně a vybavení. 

Dlouhá léta platilo, že si Diablo II můžete zahrát pouze na PC. To se ale změnilo v roce 2021, kdy vyšlo v remasterované verzi Resurrected pro PC i konzole. I když byla přepracovaná grafika, hratelnost je stále věrná originálu a ve hře rovnou najdete i obsah ze zmíněného datadisku. 

  • Rok vydání: 2000
  • Hodnocení: 88 %
  • Na čem si zahrát: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch
Diskuze (8) Další článek: Flight Simulator rozšířil prosluněný Karibik. Přibyla více než stovka ostrovních pamětihodností

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,