Humble Bundle má vynikající nabídku na hry od Telltale

Slevové akce na hry jsou běžné a občas máte dokonce pocit, že se prodejci snad zbláznili. Momentálně se to stalo obchodu Humble Bundle, který prodává hry od Telltale za vynikající ceny.

 

Pokud běžně na Humble Bundle nenakupujete, asi na vás ten systém bude působit zvláštně. Hry jsou prodávány po skupinách a aby jste je dostali, musíte zaplatiti určitou částku. Tedy zaplatíte-li nejnižší možnou, dostanete pouze první skupinu her a zaplatíte-li naopak nejvyšší, nedostanete jen tu poslední skupinu her, ale všechny skupiny najednou. Můžete dokonce zaplatit mnohem víc, než obchod požaduje. U peněz totiž sami rozhodujete, kolik dostane obchod, kolik vývojáři a kolik charita.

Zaplatíte-li víc než dolar, dostanete první skupinu her, ve které jsou hry Sam & Max: Season 1, Sam & Max: Season 2, Puzzle Agent 1, Puzzle Agent 2, Bone – Episode 1 & Episode 2, Hector: Badge of Carnage, Telltale Texas Hold’em, Poker Night at the Inventory a The Walking Dead – Season 1.

Pokud zaplatíte přes 8,47 dolarů (cena se od doby napsání novinky mohla změnit), dostanete tituly Walking Dead: Michonne, Tales from the Borderlands, The Walking Dead – Season 2, Game of Thrones a 50% slevu na The Walking Dead: A New Frontier skrz Humble Store. Tato skupina se však v následujících dnech rozšíří o nové dosud nespecifikované tituly.

Jestliže toho pro vás není od Telltale pořád dost, můžete utratit přes 15 dolarů. Poté se vám odemknou tituly Batman – The Telltale Series, Minecraft: Story Mode a Minecraft: Story Mode – Adventure Pass.

Hry si můžete koupit na tomto odkazu. Určitě byste s koupí neměli otálet, slevová akce tu nebude napořád. V době napsání novinky zbývalo ještě necelých 13 dní.

Váš názor Další článek: Do Total War: Warhammer se přidá nová frakce Norska

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,