Hvězdné hlasy v True Crime: NYC

True Crime: New York City je chystané pokračování True Crime: Streets of LA.  Datum vydání určené na 15. listopadu se kvapem blíží, a tak nepřekvapí nové informace týkající se hlasového obsazení hry. A že se jedná o jména zvučná. Nejznámější je asi Laurence Fishburne, představitel například Morphea z Matrixu. I další hlas cinká Hollywoodskou slávou, patří herci Mickey Rourkeovi, toho jste mohli vidět v nedávném hitu Sin City, kde perfektně ztvárnil roli Marva. Neznámý určitě není ani Christopher Walken, hrál například v Pulp Fiction a svůj hlas propůjčil už minulému True Crime. Relativně neznámá je poslední oznámená herečka Mariska Hargita, kterou proslavil seriál Law & Order: Special Victims Unit.

  

V True Crime: New York City se zhostíte role Marcuse Reeda, drsného poliscisty, který pro ránu nejde daleko. A zrovna je děsně naštvanej, protože mu zabili mentora, a tak se žene za pomstou hlava nehlava. Při té příležitostí čistí Manhattan od zločineckého šmejdu. True Crime by se dal shrnout jako GTA na "správné" straně barikády, čekájí vás honičky v autech, divoké přestřelky a dojde i na nějaké ty rozmlácené ciferníky. 

Doupě komentuje: Už první True Crime měl k dispozici známé hlasy, ale k dokonalosti mu to rozhodně nepomohlo. Každopádně pokud se podaří správně ukuchtit herní složku, slavné hlasy budou působit jako taková pomyslná třešinka na dortu.

Související informace (True Crime: New York City):
Platforma: PS2, Xbox
Žánr: Akční
Homepage hry: nemá
Výrobce: Luxoflux Corp. (
http://www.luxoflux.com/)
Vydavatel: Activision (
http://www.activision.com)
Datum vydání: 15. 11. 2005

Zdroj: IGN

Váš názor Další článek: GALERIE: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Témata článku: , ,