Hvězdným válkám chce EA dát stejnou péči, jako Warneři Batmanovi

Společnost Warner Bros. a kluci z Rocksteady dávají sérii Batman Arkham opravdu důkladnou péči, ze které se chce inspirovat i EA.

To prozradil v nejnovějším rozhovoru pro Fortune šéf EA, Andrew Wilson. Připravované herní projekty s licencí Hvězdných válek nebudou kopírovat filmy ani jiné zdroje, půjdou si svou vlastní cestou.

Warneři v případě série Batman Arkham vzali jádro značky a vtěsnali ho do stěn Gothamu, se svou vlastní příběhovou linkou, atmosférou a interaktivním světem. Spjali jej s původním materiálem, a přitom dokázali propůjčit sérii vlastní život,“ řekl Wilson.

Podobným způsobem chceme přistoupit i k našim projektům kolem Hvězdných válek. Nesnažíme se vyvíjet hry na motivy budoucích filmů,“ dodal.

EA se podařilo ukořistit práva na Hvězdné války na desetileté období, ve kterém budou DICE, Visceral a BioWare vyvíjet tituly z tohoto univerza. Jediný projekt, který v současné době byl oficiálně oznámen, je reboot série Star Wars Battlefront od DICE. Co pro nás EA chystá dál je ve hvězdách.

Váš názor Další článek: The Division láká noční procházkou po zpustošeném New Yorku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,