Hyper Jam vypadá jako frenetický návrat ke kultovním arénovkám

Konečně pořádná rubačka pro více hráčů na jedné obrazovce!

Pořádnou arénovou mlátičku, kterou si může užít hned několik hráčů na jedné obrazovce, už jsme tu neměli pěkně dlouho a vlastně jde o tak trochu neprávem opomíjený žánr. Nyní to vypadá, že studio Bit Dragon nám všem chce připomenout, jaká sranda to vlastně může být svým nejnovějším titulem Hyper Jam. 

Jedná se o stylizovanou arénovku, kde se v tématických prostředích do sebe pustí až čtyři hráči najednou. Rány na blízko, katany, raketomety i speciální schopnosti, v aréně nejsou pravidla a úkol je jasný - odstranit soupeře. Nestačí ale jen všechny vykosit, musíte také dosáhnout určitého počtu bodů a přežít do konce kola. Tak jednoduché to tedy nebude. 

Každá z unikátních postav si bude moci vybrat z pestré škály schopností a dovedností, které vám pomohou v boji a podají pomocnou ruku v případě nepříjemností. Korunku všemu nasazuje stejně šílený soundtrack, který půjde ruku v ruce komiksové stylizaci. 

Hyper Jam dorazí už 12. února letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. Cena byla stanovena na příjemných 15 euro v případě konzolí a 10 euro v případě Steamu.

Váš názor Další článek: Alien: Blackout je mobilní horor, kde si zahrajete za Ripleyovou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,