HyperX na veletrhu CES představil celou řadu nového herního příslušenství

Nová sluchátka, myš i klávesnice.

Výrobce HyperX včera na veletrhu CES 2022 oznámil nové přírůstky do své řady herního příslušenství. Nejnovější produkty HyperX, které podtrhují její závazek podporovat potřeby bezdrátového hraní, zahrnují bezdrátový herní headset HyperX Cloud Alpha s výdrží baterie až 300 hodin, bezdrátový herní ovladač HyperX Clutch a bezdrátovou herní myš Pulsefire Haste. Kromě bezdrátových periferií představila společnost HyperX také mechanickou herní klávesnici Alloy Origins 65 s mechanickými spínači HyperX Red a Aqua, herní headset Cloud II v novém bílo-růžovém barevném provedení a headset Cloud Core se zvukem DTS® Headphone:X.

Veletrh CES udává tón spotřebitelským technologiím v roce 2022 a pro společnost HyperX je to skvělá příležitost podělit se o naše nejnovější inovace a ukázat, že se i nadále snažíme přinášet hráčům vysoce výkonné produkty," řekl Paul Leaman, viceprezident společnosti HyperX EMEA. „Jako výrobce profesionálního herního příslušenství se HyperX snaží vybavit herní a esportové komunity těmi nejlepšími produkty pro delší herní seance, esportové turnaje nebo běžné hraní s přáteli."

Nejnovější řada produktů HyperX nabízí novou úroveň pohodlí, výkonu a ovládání a je navržena tak, aby zlepšila herní zážitek hráčů na všech úrovních. Všechny produkty by měly jít na trh v prvním čtvrtletí letošního roku.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: První kalendářní rok s novou generací konzolí. Jaké poznatky si odnášíme?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,