HyperX uzavírá partnerství s týmem Red Bull Racing Esports

HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., dnes oznamuje spojení sil s Red Bull Racing Esports týmem jako oficiální partner přes periferie.

Aby tým získal maximální výhodu na kompetitivní scéně a posunul jízdu na novou úroveň, bude mít tým Red Bull Racing Esports přístup k periferiím HyperX, od špičkových myší a klávesnicí až po legendární headsety Cloud pro tréninky a závody. Součástí partnerství bude i umístění loga HyperX na týmovém vybavení a virtuálních autech.

Společnost Red Bull je dlouhodobý partner HyperX a v historii jsme spolupracovali na turnajích a jiných soutěžích, takže je to přirozený vývoj celé situace a jsme rádi, že jsme mohli rozšířit naší spolupráci až k partnerství a sponzoringu týmu Red Bull Racing Esports,” vysvětluje Paul Leaman, viceprezident společnosti HyperX pro region EMEA. „Mezi našimi společnostmi je velká synergie, protože Red Bull lidem dává křídla a nápady a HyperX se maximálně snaží podporovat herní kulturu, kde každý hráč může dosáhnout svého maxima.“

JF_20201214_0564.jpg

Oliver Huges, hlavní marketingový vedoucí týmu Red Bull Racing, dodává: „Jsme hrdí, že nám růst a úspěchy našeho Esports týmu umožnily navázat partnerství s další vedoucí firmou na trhu. Závodění v širokém spektru virtuálních sérií záleží na schopnosti řidičů udržet maximální koncentraci v průběhu tréninku a závodů. Naši řidiči zpracovávají obrovské množství audio a vizuálních vjemů neskutečně rychle a musí reagovat ve zlomku vteřiny bez jakéhokoliv rušení. Mít ty správné periferie je pro nás kritické a naše nové partnerství s HyperX nás zase posune o krok dál v kompetitivnosti našich řidičů.”

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Returnal vás zve do nehostinného světa ve startovním traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,