I Am Alive mění vývojáře

Že to chystaná hra I Am Alive nebude mít nikterak snadné se tak nějak očekávalo. A to i navzdory skutečnosti, že je o ni obrovský zájem, aniž by se o ní ale vědělo něco konkrétního. Nejdřív vyšlo najevo, že se na zmíněné hře nebude podílet Jade Raymond (to oplakali především hráči), načež se začalo čarovat s datem vydání.

Na začátku tohoto roku totiž pronikla na veřejnost nepodložená informace, že se počítá s vydáním I Am Alive do konce března tohoto roku. To samozřejmě bylo o chvíli později dementováno lidmi přímo z Ubisoftu, kteří sice potvrdili, že hra vyjde do konce března, avšak až 2010. Jinými slovy, do konce aktuálního fiskálního roku.

I toto datum ale může být ohroženo, neboť poslední zprávy přímo z francouzské "centrály" hlásají, že bylo nutné vyměnit vývojáře. Darkworks tak jdou od válu a titulu se nově ujmou programátoři z interního studia Ubisoft Shanghai. Mluvčí evropské společnosti pak uvedl, že šlo o zásah čistě z praktického hlediska, neboť by Darkworks prý nebyli schopni dokončit hru ve stanoveném datu.

"Ve snaze dodržet slíbené datum vydání tohoto ambiciózního projektu, jsme se rozhodli přesunout tvůrčí proces ze studia Darkworks do naší interní pobočky v Šanghaji. Díky skutečnosti, že obě studia na titulu více, či méně, spoolupracovala přibližně rok, věříme, že vše bude pokračovat bez větších problémů," můžeme se dočíst v oficiálním prohlášení.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | akční adventura
Výrobce: Ubisoft Shanghai | Webové stránky hry
Začátek prodeje: rok 2011
Váš názor Další článek: Bližší informace o Bioshock 2

Témata článku: , , , , , , , , , , ,