Ibiza a Oahu v TDU 2

Při ohlášení druhého dílu arkádového online a offline závodění Test Drive Unlimited 2 bylo od tvůrců naznačeno, že se tentokrát hráči přesunou na ostrov Ibiza, kde budou nejenom předvádět své jezdecké zkušenosti, ale také kreativitu. Od německých kolegů z magazínu GameStar jsme se dnes však dozvěděli, že v Eden Studios počítají s dvěma ostrovy.

Ibizu podle dostupných informací doplní exotická oblast Oahu. Ta byla upravena a měla by nabídnout mnoho nových silnic, z nichž většina představuje off-road cesty. Z Oahu na Ibizu se budete dopravovat pomocí letadel a nejspíš i dalších vzdušných strojů.

tdu2-gamestar-4.jpgtdu2-gamestar-5.jpg

Drsnější cesty na Oahu nabídnou dostatek bahna a na autě to bude po vizuální stránce nemálo vidět. Tomu bude napomáhat i proměnlivé počasí. Sluníčko vystřídá déšť a dokonce může přijít i bouřka. Seznam aut byl již také malinko odhalen a nově nám bylo potvrzeno vozidlo Lancia Delta Integrale.

Kromě výše zmíněných maličkostí a detailů se po lokalitách budete moci procházet, cestovat ve vozidle, v letadle a prozkoumávat nejrůznější domy.

tdu2-gamestar-1.jpg tdu2-gamestar-3.jpgtdu2-gamestar-2.jpgtdu2-gamestar-6.jpg

Zdroj: GameStar

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Závodní
Výrobce: Eden Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2011
Váš názor Další článek: Chystá se Assassin’s Creed: Brotherhood?

Témata článku: , , , ,