PC | Xbox One | X360 | PS3 | RPG

Import uložených her z Dragon Age: Inquisition konečně zprovozněn

Pokud máte DA:I na starších konzolích a chcete pokračovat přesně tam, kde jste přestali i na next-genu, nyní se naskytla příležitost.

Hráči nejnovější hry ze série Dragon Age s podtitulem Inquisition mají o další důvod více, proč přejít na novou generaci konzolí. Jakkoliv hra vyšla již v listopadu minulého roku, teprve teď studio Bioware vydalo utilitku, se kterou je konečně možné přenést uložené pozice ze starších strojů na novou generaci - tedy PS3 na PS4 a X360 na XOne. Důvodem pro to může být například i skutečnost, že všechna budoucí DLC budou dostupná pouze na platformy PC a právě nové konzole.  

Celý proces je podrobně popsán na následujícím odkazu, a ačkoliv se nejedná o tak primitivní postup, jako v případě PC verzí (vlivem pevného spárování dat s uživatelskými účty), každý alespoň trochu technicky gramotný hráč by to měl zvládnout. Zajímavostí je, že pro úspěšné migrování dat v rámci hry více hríčů je nutné, aby účet měl méně, než 99 platin. Platiny se posléze nepřesouvají, zůstanou na vašem starém účtu.

Import uložených her z PC na konzole v současnosti není podporován.

Váš názor Další článek: Záběry z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ukazují alternativní průchod misí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,