Incoming Forces – screenshoty

Původní Incoming sami tvůrci charakterizovali jako realtime akční strategii, což se mi značně příčí. Byla to nakonec ale přeci jen výtečná oddechová akční hra s neuvěřitelně rychlým spádem a dobrou grafikou. Incoming Forces bude rovněž realtime akční strategie – a podle obrázků bude moc pěkná.
Incoming byl vyvíjen za úzké spolupráce s výrobci grafických karet (dokonce byl původně plánován jako pouhá ukázka toho, co tehdy moderní akcelerátory dokáží). Ta excelentní grafika patrně zůstane i u Incoming Forces. V něm uplynulo od Incomingu 20 let, během kterých se lidstvu podařilo notně vylepšit dosavadní bojové stroje a v neposlední řadě taky postavit pár vesmírných lodí. Ted se lidstvo připravuje na invazi na čtyři planety obydlené mimo jinými také starými známými z Incomingu. A právě o střetu těchto armád bude Incoming Forces. Je dost dobře možné, že budete moci velet i bránícím se planetám (tedy létajícím talířům), možné je i to, že dokonce pouze jim.

Snad během tvorby Rage software použije už jednou osvědčený recept – tedy spoustu skvělé grafiky a rychlou a divokou akci v několika bojových prostředcích najednou. Pak se máme opět na co těšit.

Váš názor Další článek: Zahrajete si ve Windows 2000?

Témata článku: , , , ,