Incursions DLC pro akci The Division v detailech

Tom Clancy's The Division brzy obdrží první macatější DLC, které bude k dispozici zdarma. To přinese do hry několik nových možností, misí a funkcí.

Ubisoft poodhalil roušku nad prvním příběhovým dodatkem, které se dostane ke hráčům 12. dubna na všech platformách a přinese mimo jiné spoustu inovací pro herní mechanismy. Mezi nevýraznější změny lze považovat obchodování mezi hráči, které bude konečné možné v Temné oblasti.

Chybět by neměl ani první velký Raid jménem  Falcon Lost, který se má odehrávat v podzemí. S tím jsou spojeny čtyři nové třídy vybavení, a to Sentry's Call, Striker's Battle Gear, Path of the Nomad, and Technician's Authority. Každý si vybere dle svého stylu hraní.

Pokuď máte dobrý předmět, lze ho hodit na zem a zpřístupnit jeho sebrání ostatním hráčům ve skupině. V Temné Oblasti můžete přetáhnout kořist pouze v přechodové komoře.

Falcon Lost má dvě obtížnosti. Hard režim, který je doporučený pro hráče na 30 levelu, a Challenge, ten je ještě tvrdší než předtím, už nejsou k dispozici žádná kontrolní stanoviště, pokud váš tým umře, hrajete od začátku. Na druhou stranu, Raid se dá neomezeně opakovat a nasbírat tak stále nové předměty.

Nové úkoly, které se aktualizují každý den a dovolí vám díky tomu vydělávat Phoenix kredity a další odměny, budou taktéž vylepšeny a pozměněny, aby bylo zajímavější se jich účastnit.

Diskuze (2) Další článek: Uncharted 4 v novém traileru láká na Madagaskar

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,