Indiana Jones znovu na obrazovkách

Pánové George Lucas a Steven Spielberg se očividně chystají ždímat svou legendární sérii i za hranici únosnosti (po mizerné, leč výdělečné čtyřce má následovat ještě minimálně jeden díl), což otevírá vrátka rovněž herním vývojářům. Přímo z LucasArts totiž na veřejnost proniko, že tamější programátoři chystají jonesovskou gamesu exkluzivně pro PS3 a X360.

1.jpg2.jpg

Hra by se měla na trhu objevit již  příští rok, přičemž v regálech ji naleznete pod názvem Indiana Jones and the Staff of Kings. Původně přitom byla oznámena na výstavě E3 již v roce 2006, avšak od té doby se po ní slehla zem. Její vývoj a plánované uvedení na trh, tak dost možná souvisí s již zmiňovaným pátým filmem.

3.jpg4.jpg

To je však prozatím jen pouhopouhá spekulace, neboť není vůbec jisté, zda-li vůbec bude mít hra samotná něco společného s filmovým "veledílem". Kromě toho mají v LucasArts k dispozici stále ještě nevydaný PSP počin - Indiana Jones and the Staff of Moses - jenž by klidně mohl být handheldovým sourozencem původně jmenovaného titulu.

Zdroj: CVG

Diskuze (4) Další článek: Video: NFS, Fable 2 a další

Témata článku: , , , , , , ,