Infinity Ward bojují s podvodníky ve Warzone, zabanovali jich 70 000

Stížnosti na cheatery konečně přinesly své ovoce a Warzone zase bude o něco krásnější.

V posledních dvou týdnech se začaly množit stížnosti hráčů na to, že v Call of Duty: Warzone se objevují podvodníci, kteří kazí zážitek ze hry poctivým střelcům. Teď na své konto zabanovaných přidali vývojáři dalších sedmdesát tisíc hráčů k již dříve nasbíraným padesáti tisícům odhalených podvodníků. 

Kvůli cheaterům už se na Redditu a fórech začaly objevovat žádosti hráčů o to, aby se nemuseli konzoloví hráči obtěžovat s podvodníky na počítačích a žádají tak zavedení možnosti cross-play pouze mezi konzolemi. V současné době nic takového možné není a nahlásit porušování fair play mezi hráči je poměrně zdlouhavá záležitost. Musíte totiž najít jméno podvodníka v nedávných hráčích a následně vyplnit stížnost na tohoto hráče. Nejde tak zrovna o záležitost dvou kliknutí.

"Pokračujeme v implementování bezpečnostních opatření a pracujeme na zlepšení reportování ve hře," sdělili vývojáři k současné situaci, ve které je jinak skvělé Warzone sužováno nepoctivými hráči. Opět tak dávají jasně najevo, že svojí komunitě naslouchají a snaží se jí co nejvíce vyhovět. Ostatně, kdo by chtěl kvůli podvodníkům ve hře přijít o padesát milionů hráčů, které Warzone nasbíralo za pouhý měsíc.

Diskuze (1) Další článek: Sony rozdává zdarma sbírku Uncharted a uměleckou adventuru Journey

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,