Infinity Ward láká na nové Call of Duty, Ghosts 2 to ale nejspíš nebudou

Další rok, další Call of Duty. Doufejme, že kvalitní.

Letošní rok by se mohl stát pro značku Call of Duty velmi úspěšným. Na letošním dílu totiž pracují veteráni z Infinity War a vypadá to, že na internet postupně hází náznaky o tom, čeho by se novinka mohla týkat a v jakém období odehrávat. 

Ashton Williams, která ve studiu zastává roli vedoucího manažera komunikací, na svém Twitteru už od prosince minulého roku vnadí všemožnými obrázky s problikávající lebkou. A ačkoliv je pokračování Call of Duty: Ghosts prvním titulem, který člověku vyskočí v paměti, podle Kotaku o pokračování ne úplně povedeného dílu pravděpodobně nepůjde. 

Mnohem větší spojitost všichni vidí s velmi populární postavou série, Simonem Riley, který má ve hře přezdívku Ghost a těšil hráče především v podsérii Modern Warfare. Existuje tedy pravděpodobnost, že bychom se mohli v novém Call of Duty podívat více do minulosti a půjde tedy o prequel k Modern Warfare, kde se ujmeme role právě Ghosta. 

Samozřejmě jde zatím o čiré spekulace a jediné, co můžeme říct s jistotou je, že se na letošním dílu série podílí studio Infinity War a doufejme, že se vrátí také ke kultovním začátkům moderní války. 

Diskuze (2) Další článek: S další hrou chci naplnit veškerá očekávání, tvrdí otec série Devil May Cry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,